Lístky na podzimního „mladšího brášku“ Světa knihy už jsou v prodeji!

Pozor všem příznivcům literárních akcí! Letos v říjnu, konkrétně 7. 10. 2017, se bude v Meet Factory v Praze konat již druhý ročník humbookfestu, festivalu knih co hýbou vaším světem. 

HUMBOOK je literární festival, festival knih, který pořádají redakce CooBoo a Fragment (nakladatelství skupiny Albatros media). Je určen všem milovníkům knih, zejména čtenářům kategorie young adult, tedy hlavně dospívajícím a mladým dospělým, ale nejenom.

Tato akce připomíná v titulku zmiňovaný  květnový Svět knihy, jelikož vám umožní se během něj osobně setkat se světovými i českými autory, s redaktory, překladateli a bloggery, ale přitom se vyhnete (snad) tak masovému množství účastníků, a zároveň se veškeré dění bude tematicky týkat konkrétně výše zmiňovaný žánru. Navíc si během Humbooku můžete užít další zábavu v podobě workshopů a bohatého doprovodného programu.

Letošní program je vskutku nabitý! Jednotlivé rozhovory a jiné akce budou probíhat celý den (od 9:30 do konce afterparty ve 22:00, na které živě zazpívá Debbi) v šesti různých „místnostech“ ve kterých nebude chybět ani občerstvení či herní zóna. Kromě povídání se skvělými zahraničními i domácími hosty, mezi kterými se já osobně nejvíce těším na Vilmu Kadlečkovou (autorku série Mycelium) si například budeme moci poslechnout Jak se dělá kniha: Od námětu k projektu, což snad zajímá úplně každého správného knihomola nebo se účastnit nikdy nekončících oslav Harryho Pottera, který je s námi letos již neuvěřitelných 20 let.

Před pár dny začal prodej lístků na tuto jedinečnou akci, jež slavila loni nemalý úspěch. Link na získání vašeho lístku naleznete na stránkách humbookfestu.cz a můžete si vybrat hned ze dvou kategorií vstupenek – normální a té s VIP dárky. Loni jsem se této akce bohužel neúčastnila, jelikož jsem o ni nevěděla. Vy máte letos tu výhodu, že o ní už víte. Pokud vás zaujala, dejte vědět a uvidíme se tam! 

 

Autor: Tereza Špetlíková | pondělí 28.8.2017 7:23 | karma článku: 3,84 | přečteno: 73x
  • Další články autora

Tereza Špetlíková

Chladnokrevně

24.2.2019 v 9:50 | Karma: 10,15

Tereza Špetlíková

Padělatel Adolfo Kaminsky

12.10.2018 v 8:11 | Karma: 12,90